2286091361 Χώρα, Ίος pmersinis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Πέτρος Μερσίνης
Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις | Ίος Κυκλάδες


Ο Πέτρος Μερσίνης και η έμπειρη ομάδα του βρίσκονται στη διάθεσή σας με άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε ζήτημα ηλεκτρολογικής φύσεως και αν αντιμετωπίζετε.

Τόσο σε θέματα αποκατάστασης βλαβών, όσο και νέων εγκαταστάσεων, πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και αξιολόγηση των αναγκών σας, προτείνοντας λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές.

Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες στον τομέα των ηλεκτρολογικών συστημάτων τηρώντας όλα τα νέα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας στις δουλειές μας.

Στοχεύουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για όλο το νησί της Ίου, δίνοντας στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πραγματοποιούμε μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση ολοκληρωμένων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στοχεύοντας σε ένα άρτιο, ασφαλές και λειτουργικό αποτέλεσμα.
 
     
     
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Μελέτη και εγκατάσταση φωτισμού ώστε να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες σε φωτισμό σε σύνδεσμο με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και την μέγιστη οικονομική λειτουργία.
 
     
     
 
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ηλεκτρικών συστημάτων δομημένης καλωδίωσης, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όσο και την τεχνική υποστήριξη για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του.
 
     
 
     
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ
Έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ έπειτα από έλεγχο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για την τήρηση των προδιαγραφών έκδοσης και της ορθής λειτουργίας της.
 
     
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
Άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα και αντιμετώπιση οποιουδήποτε ηλεκτρολογικού ζητήματος σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους από έμπειρους τεχνικούς.
 
     
     
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μελέτη και κατάλληλη τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας και πυρασφάλειας - πυρανίχνευσης (κάμερες, συναγερμοί, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, ανιχνευτές καπνού κτλ).
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας και άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ηλεκτρολογικών βλαβών.